Hae kirjastipendiä

3.12.2019

Politiikan toimittajat ry julistaa haettavaksi kirjastipendit. Stipendiä voi hakea marraskuun ajan eli 30.11.2019 asti. Stipendin suuruus on enimmillään 80 euroa.


Mikä ammattilukeminen kelpaa?


Kirjastipendit on tarkoitettu ammattikirjallisuuden hankkimiseen. Stipendiä voi anoa myös politiikan alaan liittyvän aikakauslehden tilauksen maksamiseen.


Miten haetaan?


Hae stipendiä sähköpostilla. Vastaa alla oleviin kysymyksiin (mallihakemus) ja liitä kuitit kirjoista / lehtitilauksista sekä jäljennös yhdistyksen tämän vuoden jäsenmaksun maksamisesta hakemuksen kanssa samaan sähköpostiin. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen johannes.ijas@demokraatti.fi.

Toinen vaihtoehto on printata mallihakemus, vastata kysymyksiin ja liittää kopiot kuiteissa ja jäsenmaksusta kirjeeseen. Lähetä kirje osoitteeseen Politiikantoimittajat ry, Johannes Ijäs /Demokraatti, PL 338, 00531 Helsinki, Siltasaarenkatu 18-20 C, 6.krs.


Mitä hakemukseen liitetään?


Pyydämme liittämään hakemukseen myös kopion jäsenmaksukuitista, sillä joka vuosi joukossa on ollut hakijoita, jotka eivät ole muistaneet maksaa jäsenmaksuaan. Jos maksu on jäänyt maksamatta, sen voi maksaa yhdistyksen tilille ennen stipendin hakemista. Yhdistyksen tämän vuoden jäsenmaksu on 25 euroa.

Tili: Politiikan toimittajat ry – Politiska journalisterna
Nordea FI88 1572 3000 3221 98


Mallihakemus:


HAKIJAN NIMI: Ville Vallaton / Vilma Vallaton

MEDIA: Politiikan Sanomat

SÄHKÖPOSTIOSOITE vallaton@gmail.com

HAKIJAN PANKKITILI FI828757483939

YHDISTYKSEN JÄSENMAKSU MAKSETTU ( PVM ) 1.1.2019 HANKITUT TEOKSET:

LIITTEET:

KOPIOT KUITEISTA:

KOPIO TÄMÄN VUODEN JÄSENMAKSUKUITISTA: