Ukkonen sävytti tasavallan presidentin ja Politiikan toimittajien tapaamista

16.6.2020

Politiikan toimittajat tapasi tänään Tasavallan presidentti Sauli Niinistöä etänä. Politiikan toimittajien noin tunnin tapaamisessa käsiteltiin niin talousasioita, koronaa ja juuri päättynyttä valmiuslain soveltamista kuin laajasti geopolitiikkaa.

Niinistön edesottamuksista voi lukea tarkemmin monista tiedotusvälineistä. Tapaamiseen osallistui vajaat 30 toimittajaa.

Juhannuksensa Niinistö kertoi sujuvan mökillä. Hänen mukaansa tarkoituksena on viettää ”puoliperinteinen" juhannus. Puoliperinteinen sen vuoksi, että koronan vuoksi iso joukko ei ole vielä koolla.

Koronan suhteen Niinistö totesi muutoinkin varovaisuuden olevan yhä malttia. Kauppareissuilla Niinistö paljasti käyttävänsä hengityssuojainta.

Tapaamisen loppupuolella Kultarannassa alkoi riehua melkoinen ukkosmyräkkä, jonka alle presidentin ääni paikoin hautautui. Niinistö otti silti kaikki pyydetyt kysymykset vastaan ja tilaisuus saatiin vietyä suunnitellusti loppuun.

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tapasi Politiikan toimittajia etänä Kultarannasta. (Jutun kuva ei ole tämän päivän tapaamisesta, Kuva: Tasavallan presidentin kanslia).